ROADMARCH Primestar 66 155/70R13 75T

Код товара: 38743

  • Сезон: Летние;
  • Бренд: ROADMARCH;
    • Тип авто: Легковой;
    • Ширина: 155;
    • Профиль: 70;
    • Диаметр: R13;
    • Шипы: Нет;
    • Возможность ошиповки: Нет;
    • Индекс нагрузки: 75 - до 387 кг;
1053 грн
В наличии

Детальное описание

Roadmarch Primestar 66 – літня легкова гума від відомого китайського виробника, компанії Powertrac. Літні автошини Roadmarch Primestar 66 призначені для встановлення на легкові автомобілі середнього та преміального класу. Підприємство з випуску автомобільної гуми, що лідирує в регіоні, експортує шини в різні країни світу, володіючи всіма необхідними сертифікатами міжнародного зразка. Фахівці компанії впроваджують у виробничі процеси автошини новітні технології та прогресивні методи, останні галузеві напрацювання. На підтримку «зеленого» напряму представлені шини виготовлені з екологічно чистих та нешкідливих матеріалів. А щоб зменшити кількість шкідливих викидів в атмосферу, інженери розробили гуму і протекторний малюнок, що максимально знижують опір коченню. Вийшли економічні та екологічні автошини Роадмарш Праймстар 66 з гарними швидкісними можливостями. Підібравши та купивши їх, ви зможете убезпечити будь-яку поїздку, чи то в міському циклі, чи то по заміській трасі.
Використання ідеально підібраних параметрів каркасу, протектора та компаунду літньої легкової шини Roadmarch Primestar 66 призвело до найвищого рівня безпеки та економії. Пляма контакту набула стабільної форми, що є запорукою потужного зчеплення автошини на сухій та мокрій поверхні, а також чуйності на команди управління. Завдяки симетрично-ненаправленому дизайну вдалося досягти високої продуктивності. Елементи аквадренажу, розташовані у центрі, легко справляються зі збиранням води, а бічні моментально видаляють її межі контактної зони. Це мінімізує ризик зриву в гідропланування та втрату управління, нехай і тимчасову. Впевненому та швидкісному руху сприяє оптимальна жорсткість плеча автошини Роадмарш Праймстар 66. Плечові здвоєні макроблоки підтримують форму профілю, не допускають деформування та нерівномірного зносу.
Основні особливості гуми Roadmarch Primestar 66 або чому варто підібрати та купити її для свого авто:

Гумова суміш автошини містить силіку в достатній кількості, що на 18% посилює контакт із мокрим покриттям дороги.
Об'ємна дренажна мережа автошини Роадмарш Праймстар 66 легко справляється з водовідведенням, а гострі кромки розрізають водну плівку для її евакуації.
Криволінійні канавки ламельного типу розташовані строго в певному порядку (їх розміщення прораховано за допомогою комп'ютерного 3D-моделювання), що знижує резонансні шуми гуми та вібраційні коливання для тихішого та плавнішого ходу.
У плечинах літньої легкової шини Roadmarch Primestar 66 блоки трохи заходять в область боковини, тому можливий рух не тільки асфальтом, але й грунтовкою. Надміцні бічні частини автошини сприяють рівномірному розподілу осьового навантаження, від чого виключається нерівномірний знос гуми.
Багатошаровість внутрішньої конструкції гарантує підвищену працездатність автошини, а міцний верхній шар тривалий час не стирається, підтримуючи базові характеристики протягом усього експлуатаційного періоду.

Обратите внимание!
  1. Стоимость актуальна на момент оформления заказа.
  2. При покупке менее 4-х единиц товара стоимость может быть выше указанной.
  3. Бывают редкие случаи, когда у нас нет возможности продать менее 4-х единиц товара.
  4. Фото носит исключительно информационный характер. Цвет букв, кол-во канавок, наличие шипов и т.д. уточняйте у менеджеров.