ROADMARCH EcoPro 99 155/70R13 75T

Код товара: 38724

  • Сезон: Летние;
  • Бренд: ROADMARCH;
    • Тип авто: Легковой;
    • Ширина: 155;
    • Профиль: 70;
    • Диаметр: R13;
    • Шипы: Нет;
    • Возможность ошиповки: Нет;
    • Индекс нагрузки: 75 - до 387 кг;
950 грн
В наличии

Детальное описание

Roadmarch Ecopro 99 – літні легкові шини від популярної китайської компанії Powertrac, продукція якої успішно конкурує на світовому ринку. Модель призначена для автомобілістів, які цінують гідні техніко-експлуатаційні характеристики за доступною ціною. Підібравши та купивши автошини Роадмарш Екопро 99, ви отримаєте привабливий та працездатний дизайн протектора, довговічність, економічність та екологічність в одному наборі.
Протекторний малюнок у літньої легкової гуми Roadmarch Ecopro 99 асиметричний неспрямований. Місткі окружні канали надають руху впевненості на мокрій поверхні. Вони вчасно евакуюють будь-які обсяги води, забезпечуючи стабільний курс, чітку реакцію команди управління. Здвоєне центральне ребро дозволяє добре тримати траєкторію, особливо при вході в повороти та маневрування.
Асиметричне розташування протекторних елементів гарантує підвищену продуктивність та хороші швидкісні здібності. Спеціальні канавки в області плечей забезпечують акустичний та їздовий комфорт. Якщо підібрати та купити автошини Роадмарш Екопро 99, можна насолоджуватися бездоганною їздою за будь-якої погоди.
Для виробництва літньої легкової шини використовується унікальна за складом гумова суміш з інноваційними сажами та смолами, які оптимізують зчеплення на мокрому та сухому покритті. Особливі добавки наділяють гуму еластичністю, необхідною твердістю та міцністю.
Ще однією особливістю літньої легкової гуми Roadmarch Ecopro 99 є її економне споживання палива, спричинене низьким опором коченню.

Ключові моменти експлуатації автошини Роадмарш Екопро 99:

- Висока продуктивність на сухому та мокрому асфальті;
- Витривалість;
- Тривалий термін служби;
- Відмінні тягово-зчіпні та гальмівні характеристики;
- Надійний захист від аквапланування;
- Економічна доцільність.

За підсумками проведеного тесту на продуктивність найвищі показники в економії трохи менше у довговічності, потім йде безпека. У літній легковій шині Roadmarch Ecopro 99 непогана адаптивність до умов експлуатації та вантажопідйомність. На висоті зносостійкість гуми та на останньому місці у себе, але не серед аналогів, захист від гідропланування.
Таких значних переваг вдалося досягти застосуванням інновацій, прогресивних методів виробництва та нестандартних рішень. Багато нововведень - це результат копіткої праці працівників дослідницького центру, інженерів та конструкторів. На доказ наведених вище переваг отримані сертифікати міжнародного зразка та позитивні відгуки тих, хто вже встиг підібрати та купити автошини Роадмарш Екопро 99 для свого автомобіля.

Обратите внимание!
  1. Стоимость актуальна на момент оформления заказа.
  2. При покупке менее 4-х единиц товара стоимость может быть выше указанной.
  3. Бывают редкие случаи, когда у нас нет возможности продать менее 4-х единиц товара.
  4. Фото носит исключительно информационный характер. Цвет букв, кол-во канавок, наличие шипов и т.д. уточняйте у менеджеров.