NITTO NT420S 255/50R19 107V

Код товара: 12081

  • Сезон: Летние;
  • Бренд: NITTO;
    • Тип авто: Легковой;
    • Ширина: 255;
    • Профиль: 50;
    • Диаметр: R19;
    • Шипы: Нет;
    • Возможность ошиповки: Нет;
    • Индекс нагрузки: 107 - до 975 кг;
грн
X Нет на складе

Детальное описание

Шина Nitto NT420S зі спортивним характером, є одним з найбільш брутальних та унікальних варіантів оснащення SUV та пікапів, серед великої кількості наявних на даний час на ринку. Неповторний дизайн протектора стане чудовим доповненням до гарних дисків. Основна частина шин для SUV, що є на ринку, спрямовані, тому виключається можливість переміщення їх на одній осі. Ця модель має косу ненаправленого нарису, що дозволяє переміщати її. При цьому відбувається рівномірне зношування всіх шин, забезпечується підвищений пробіг протектора, висока ступінь зручності і знижений рівень шуму.

Малюнок протектора шини був створений художником і це одразу помітно. Створений в результаті комп'ютерного моделювання асиметричний малюнок забезпечує хорошу прохідну здатність, відмінну якість зчеплення та чудову керованість. Вона чудово себе зарекомендувала на слизькій та мокрій дорожній поверхні. Прекрасно справлятися з акваплануванням допомагають велика кількість ламелей різної форми і одна широка канавка. Спеціальні добавки в гумову суміш дозволили надати гумі певних властивостей, тому шина Nitto NT420S має збільшену пляму контакту і підвищену зносостійкість.

Їзда на даній шині вам принесе справжнє задоволення, тому що вона забезпечує досить м'який рух при цьому практично безшумний. У процесі виробництва шини використовувалося найновіше обладнання та передові технології, що дозволили створити дуже якісну шину, що відповідає всім світовим стандартам. Завдяки стильному дизайну, відмінним швидкісним показникам та надійному каркасу, шина досить часто застосовуються для тюнінгу потужних автомобілів.

ОСНОВНІ ОСОБЛИВОСТІ ШИНИ NITTO NT420S:
- Унікальний малюнок протектора не тільки забезпечує шині чудові експлуатаційні характеристики (відмінне керування, чудову стійкість, підвищене зчеплення), але і зможе стати прикрасою для автомобіля, зробивши його помітним на дорозі;
- Спеціальна гумова суміш дозволила досягти прекрасних зчіпних характеристик та підвищеного рівня комфорту при русі;
- Підвищена надійність так необхідна автомобілям SUV отримана в результаті застосування спеціального посиленого корду та унікальної конструкції каркасу;
- Оптимально підібрані блоки забезпечують чудову самоочищуваність, у результаті підвищилася керованість та прохідність.

Обратите внимание!
  1. Стоимость актуальна на момент оформления заказа.
  2. При покупке менее 4-х единиц товара стоимость может быть выше указанной.
  3. Бывают редкие случаи, когда у нас нет возможности продать менее 4-х единиц товара.
  4. Фото носит исключительно информационный характер. Цвет букв, кол-во канавок, наличие шипов и т.д. уточняйте у менеджеров.