KAPSEN Rassurer K737 165/60R14 75H

Код товара: 35003

  • Сезон: Летние;
  • Бренд: KAPSEN;
    • Тип авто: Легковой;
    • Ширина: 165;
    • Профиль: 60;
    • Диаметр: R14;
    • Шипы: Нет;
    • Возможность ошиповки: Нет;
    • Индекс нагрузки: 75 - до 387 кг;
1217 грн
В наличии

Детальное описание

Kapsen Rassurer K737 - літня шина для легкових автомобілів і позашляховиків.

Ця модель забезпечує відмінне зчеплення в будь яку погоду. Це досягається за допомогою суміші на основі силіки та асиметричного дизайну протектора, який покращує характеристики шини по сухій і вологій погоді. Кремнеземні елементи суміші запобігають накопиченню тепла вздовж зони протектора. Окружні канавки протектора запобігають акваплануванню, оскільки вони відводять воду від сліду.

Високий рівень комфорту водіння також гарантований. Структура та дизайн протектора разом знижують вібрацію та шум на дорозі. Внутрішня структура складається з високоміцного сталевого дроту та однонамотаного бортового дроту, які зберігають ідеальну форму шини. Це дозволяє шині амортизувати удари від руху, зменшуючи вібрацію на дорозі. З іншого боку, шаблон блоку глушника направляє повітряні хвилі через слід, запобігаючи утворенню звукових хвиль. Шина забезпечує тиху їзду, оскільки шум дороги не доноситься до салону автомобіля. Ця комбінація забезпечує винятковий комфорт водіння шини протягом усього періоду експлуатації.

Дизайн протектора та силікатний склад покращують зчеплення, що зменшує тиск у шині. Таким чином, опір коченню шини значно знижується. Цей тиск визначає споживання палива транспортним засобом, необхідне для підтримки шин у русі. Зменшення опору коченню дозволяє шині споживати паливо та викидати CO2, забезпечуючи відчуття економії палива.

Rassurer K737 також покращує свою керованість завдяки дизайну протектора. Суцільне центральне ребро підтримує контакт шини з поверхнею, підвищуючи чуйність керма та стабільність водіння. Це гарантує водієві кращий контроль над автомобілем у будь-який час. З іншого боку, тісний контакт із дорогою та кремнеземний склад дозволяють шині створювати тертя під час гальмування. Потужніше гальмування значно скорочує гальмівний шлях шини.

ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ:
+ Літня погода тяги
+ Високий рівень комфорту водіння
+ Економія палива
+ Покращена керованість

Обратите внимание!
  1. Стоимость актуальна на момент оформления заказа.
  2. При покупке менее 4-х единиц товара стоимость может быть выше указанной.
  3. Бывают редкие случаи, когда у нас нет возможности продать менее 4-х единиц товара.
  4. Фото носит исключительно информационный характер. Цвет букв, кол-во канавок, наличие шипов и т.д. уточняйте у менеджеров.