HAIDA HD617 175/65R14 82T

Код товара: 24166

  • Сезон: Зимние;
  • Бренд: HAIDA;
    • Тип авто: Легковой;
    • Ширина: 175;
    • Профиль: 65;
    • Диаметр: R14;
    • Шипы: Нет;
    • Возможность ошиповки: Нет;
    • Индекс нагрузки: 82 - до 475 кг;
1350 грн
В наличии

Детальное описание

Haida HD617 – зимова автогума, що має високі технічні характеристики і досить доступну ціну. Виробляються на заводах найпопулярнішого світового бренду Sichuan HAIDA Rubber Group.

Представлена гума використовується на асфальтованих дорогах у зимову пору року. Найкраще підходить для доріг у межах міста та шосе. Монтується на легкові автомобілі бюджетного класу. Завдяки таким конкурентним перевагам, як низька ціна, чудові ходові показники, широкий асортимент і екологічна безпека продукції, автошини дуже популярні і мають великий попит серед покупців.

Протекторний малюнок шини Хайда ХД 617:
Поверхня колеса виготовлена для забезпечення основних потреб автомобіля на дорозі. Симетрична структура шини з явною спрямованістю елементів робить пересування більш стійким та впевненим, особливо при сильно засніжених ділянках. Елементи протектора автошини чудово справляються з очищенням робочої поверхні від снігу та бруду. За рахунок змінного розташування шашок забезпечується чудова тяга та хватке поперечне зчеплення при здійсненні розворотів та інших маневрів. Збільшена пляма контакту шини ефективно стикається з дорожнім покриттям, внаслідок чого у роботі з дорогою беруть участь усі протекторні елементи. З цієї причини забезпечується рівномірне зношування і стійкість при різних їздових режимах.

Особливості протектора гуми Haida HD617:
+ Велика ламелізація
+ Відсутність поздовжніх каналів.
+ Оптимізована плечова зона. Ромбоподібні блоки для покращеної тяги. Потужна боковина гуми.

Гумова суміш зимової автошини Haida HD617:
Склад шини має стандартний, але якісний, набор інгредієнтів. Багато різноманітних полімерів, у тому числі унікальний синтетичний каучук, забезпечують зносостійкість, а також гарантує рівномірне знос протекторних шашок. Діоксид кремнію, або силіка, покращує зчеплення на сніговому покритті та робить автошини м'якшими. Внаслідок цього гумі не твердне при мінусових температурах і продовжує показувати свої позитивні сторони протягом усього терміну експлуатації.

Обратите внимание!
  1. Стоимость актуальна на момент оформления заказа.
  2. При покупке менее 4-х единиц товара стоимость может быть выше указанной.
  3. Бывают редкие случаи, когда у нас нет возможности продать менее 4-х единиц товара.
  4. Фото носит исключительно информационный характер. Цвет букв, кол-во канавок, наличие шипов и т.д. уточняйте у менеджеров.