DOUBLESTAR Maximum DH03 165/70R13 79T

Код товара: 42536

  • Сезон: Летние;
  • Бренд: DOUBLESTAR;
    • Тип авто: Легковой;
    • Ширина: 165;
    • Профиль: 70;
    • Диаметр: R13;
    • Шипы: Нет;
    • Возможность ошиповки: Нет;
    • Индекс нагрузки: 79 - до 437 кг;
1131 грн
В наличии

Детальное описание

Double Star Maximum DH03 (ДаблСтар Максимум Д Ейч 03) - відмінний вибір для тих, кому потрібна легкова шина, здатна впоратися з усіма дорожніми ситуаціями у літній період року.

Вироби бренду Double Star призначені для забезпечення відмінних характеристик у різних випадках. Вони оптимізовані як для їзди дорогами, так і для бездоріжжя, що робить їх гарним варіантом для водіїв, яким потрібна автошина, здатна впоратися з усім. Якщо ви шукаєте шину для своєї вантажівки, позашляховика або спортивного автомобіля, лінійка компанії ДаблСтар - чудовий вибір.
Гума має унікальний дизайн, який забезпечує чудову керованість та стійкість як на мокрій, так і на сухій дорозі. Малюнок протектора складається з кількох ламелей та канавок, які разом забезпечують чудове зчеплення у будь-яких погодних умовах. Крім того, автошини мають суцільне центральне ребро, яке підвищує стійкість та покращує керованість при русі на високій швидкості.
Автошини ДаблСтар Максимум Д Ейч 03 розраховані на тривалий термін служби. Вони мають міцну конструкцію, здатну витримувати навіть найнижчі дороги. Шини виготовлені з високоякісних матеріалів та з використанням передових технологій виробництва, які гарантують, що вони витримають агресивне водіння по дорозі, а також знос при щоденному керуванні. Незалежно від того, їдете ви кам'янистою місцевістю або рівним шосе, гума прослужить довго.

Ключові особливості гуми:

- чудова керованість та стабільність експлуатації;
- міцна конструкція для тривалої роботи;
- оптимізований як для їзди дорогами, так і для бездоріжжя;
- унікальний рисунок протектора для виняткової тяги та зчеплення;
- суцільне центральне ребро для кращої стійкості.

Double Star Maximum DH03 – це високопродуктивні шини, розроблені для забезпечення чудової маневреності, довговічності та продуктивності в різних умовах. Незалежно від того, чи їдете ви рівною дорогою або пересіченою місцевістю, колеса забезпечать вам необхідну продуктивність і надійність. Тож, якщо шукаєте вироби, яка впорається з усім, підійде саме Maximum DH03.

P.S. кількіть продольних канавок залежить від ширини шини, 3 або 4.

Обратите внимание!
  1. Стоимость актуальна на момент оформления заказа.
  2. При покупке менее 4-х единиц товара стоимость может быть выше указанной.
  3. Бывают редкие случаи, когда у нас нет возможности продать менее 4-х единиц товара.
  4. Фото носит исключительно информационный характер. Цвет букв, кол-во канавок, наличие шипов и т.д. уточняйте у менеджеров.